سه شنبه 18 اردیبهشت 1403

برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورودی رشته آمار

به همت انجمن علمی مراسم معارفه دانشجویان نوورودی رشته آمار روز دو‌شنبه ۱۵ آبان در سالن دکتر کاظمی آشتیانی با حضور دانشجویان، استادان و مسئولان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با خوشامدگویی به دانشجویان نوورودی رشته آمار همراه بود، صدرا عمویی، مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه، توضیحاتی را درخصوص برنامه‌های فرهنگی دانشگاه ارائه کرد. در ادامه، دکتر حمیدرضا عرفانیان، مدیرگروه آمار دانشکده علوم پایه و فناوری‌های نوین زیستی و دکتر شهرزاد آبیار، عضو هیئت‌علمی دانشگاه، سخنرانی کردند و توضیحاتی را درخصوص رشته آمار ارائه کردند و اهمیت گردآوری، تحلیل و ارائه داده‌ها در پیشبرد بهتر توسعه جوامع را یادآور شدند.

سخنرانی عاطفه کریمی، دبیر انجمن علمی – دانشجویی رشته آمار با تمرکز بر فعالیتهای انجمن آمار و اهداف آن از بخش‌های دیگر این برنامه بود. در ادامه برنامه، به‌منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با رشته آمار و آینده کاری آن، فاطمه دیده‌ور و حنانه قربانی، دانش‌آموختگان این رشته در خصوص رشته آمار، زمینه‌های فعالیت در آن و زیرشاخه‌های رشته آمار مانند آمار سنجش آموزشی و آمار کاربردی توضیح دادند.